Adana İkinci El Eşya Alanlar

adana ikinci el eşya alanlar

Elinizde olan satmak istediğiniz ikinci el ev eşyası, ikinci el buzdolabı, ikinci el çamaşır makinesi, ikinci el bulaşık makinesi, ikinci el derin dondurucu, ikinci el mini buzdolabı, ikinci el buzdolabı, ikinci el fırın, ikinci el ankastre set, ikinci el televizyon, ikinci el led televizyon, ikinci el lcd televizyon, ikinci el klima, ikinci el inverter klima, ikinci el yatak odası, ikinci el genç odası, ikinci el salon takımı, ikinci el oturma grubu, ikinci el bilgisayar, ikinci el laptop gibi ürünlerinizi  “DEĞERİNDE NAKİT OLARAK ALIYORUZ.”

Satmak istediğiniz ürünlerin görsellerini bize whatsapp üzerinden 05072596118 numarasına yolladıktan sonra alanında uzman ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ekibimiz tarafından ürünleriniz incelendikten sonra size fiyat teklifi yapılmaktadır.

Yapılan fiyat teklifi piyasanın ürününüze göre yapılan en iyi fiyat garantisi olacağının altını çizmek isteriz. Fiyat teklifimizi kabul ettikten sonra hızlı bir şekilde nakliyatımız harekete geçerek adresinize gelip ödemeyi size gerçekleştirdikten hemen sonra taşıma işini başlatıyoruz.

Bizim için önce müşteri memnuniyeti ve müşterinin güveni önemlidir. Bundan dolayı aklınızda soru işareti kalmadan bize ulaşabilirsiniz.

Call Now ButtonBizi Arayın